Annons
AnnonsMake Up Store lipsticks


makeupstore
Jag fick ett önskemål om att visa mina favoritläppstift från Make Up Store, och varför inte känner jag! Jag äger inte så jättemånga läppstift från dem då det finns andra läppisar jag hellre samlar på från andra märken, men jag har valt ut fem (tillfälliga) favoriter som är flitigt använda, och förstaplatsen går inte helt oväntat till orangeröda Crimson.

Annons

Från vänster: Redwood, Pink Panther, Crimson, 403, 102

English:English:
One of you asked me if I could show you my favorite lipsticks from Make Up Store, and why not! I don’t own a big amount of them, but I managed to pick my top five shades that I’ve used a lot on myself and other people.

English:From the left: Redwood, Pink Panther, Crimson, 403, 102

makeupstore0

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/flormar-long-wearing-lipgloss/