Annons
AnnonsMake Up Store Marble BlushMarble Blush Pernice


Marble Blush Breccia 


Marble Blush Zarci 

Make Up Store har nyligen lanserat marmorerade rouger i tre olika färger. Nyanserna är neutrala och passar de flesta och samtliga tre är matta. Jag anar lite (ytterst lite) skimmer när jag tittar på dem i dosorna, men det är inget som syns när de är applicerade på kinderna. Kostar 155 kronor styck!

English:
Make Up Store recently launched their Marble Blush! They are available in three colors, all of them are natural and suits most skin tones. I can see a tiny hint of shimmer in the pan, but it doesn’t show up on the cheeks so I would say that they are matte. In stores now!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/chanel-biphase-makeup-remover-for-eyes-and-lips/