Annons
AnnonsMake up store microshadow ”Deadly”


För ett tag sedan köpte jag en ny ögonskugga från MUS. En matt mörkbrun skugga kan man använda till väldigt mycket, den här nyansen heter Deadly och funkar kanon till ögonbrynen eftersom den är ganska kall. Kostar 140 kronor.

English:
I recently purchased a new eyeshadow from MUS. A matte, dark brown eyeshadow is good to have in you makeup collection. You can use it with so many colors and this shade is quite ashy so it’s a good color for the eyebrows aswell. 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/eye-of-horus-natural-mascara/