Annons
AnnonsMake Up Store Microshadow Paint


paint1paint
Hej där i regnet! Idag tänkte jag visa en nyhet från Make Up Store som landade i butikerna tidigare i veckan. En matt kornblå ögonskugga vid namn Paint. Pigmenteringen är bra men efter att ha testkört den ett par gånger är jag inte lika förtjust i själva formulan. Den är svår att få jämn och blir lätt fläckig så ha det i åtanke innan du slår till på den här snyggingen.

Prislappen ligger på 145 kronor.

English:
Paint is a new eyeshadow from Make Up Store. It’s a matte blue shade, the pigmentation is great but it applies quite patchy.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/goldmine/