Annons
AnnonsMake Up Store spring 2013: CocktailVårlooken hos Make Up Store heter Cocktail och produkterna är färgglada och härliga. Det är duktiga Linda Hallberg som skapat looken och hon stod även bakom vinterlooken Bon Bon. Jag är mest sugen på det det gnistrande nagellacket Anders, kajalpennan Ocean Breeze, läppennan Strawberry Daiquri och läppstiftet Pink Panther. Är det någon av dessa produkter som du blir sugen på och vill se swatches av?

Cocktail kommer ut i butik nu i dagarna.

English:
Here is Make Up Store’s spring look Cocktail! The look is colorful and happy and the creator is the talented blogger and Makeup artist Linda Hallberg. My favorites from the look is the nail polish Anders, eye pencil ocean breeze, lip pencil Strawberry Daiquri and the lipstick Pink Panther. Do you like this look? 

The products:
Microshadow ”Parfait Amour”, ”Mint Tulip” & ”Cosmopolitan”
Eyedust ”Blue Moon”
Strazz ”Capri Blue”
Eyepencil ”Ocean Breeze”
Lip pencil ”Strawberry Daiquri”
Lipstick ”Pink Panther”
Nail polish ”Anders” & Mirjam”

 

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-body-shop-absinthe-purifying-hand-cream/