Annons
AnnonsMake Up Store – Story (summer 2015)


story
Make Up Store har som du kanske vet gjort om designen på sina produkter, helt klart till det bättre tycker jag! Det här är en av sommarens looker som går under namnet Story. Jag har alla produkter förutom nagellacket, så bläddra ner om du vill se mer av nyheterna.

Story lanserades under maj månad, så om du är sugen att titta närmare kan du hitta produkterna i butik nu.

chiffonEyedust Chiffon, 175 SEK

microshadowMicroshadow har fått en uppdaterad design där du kan plocka ut skuggorna och lägga dem i en palett om du önskar. Väldigt smart!

lifeMicroshadow Life, 155 SEK

futureMicroshadow Future, 155 SEK

historyMicroshadow History, 155 SEK

daylily adventureLipstick Glossy Duo Adventure, 185 SEK. Sensation Lip Gloss Daylily, 165 SEK

Jag är helt klart mest nyfiken på de nya skuggorna, ser du något du gillar? Vill du se swatches går det nog att ordna, säg bara till i så fall.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tofays-makeup-look-monte-carlo/