Annons
AnnonsMake Up Store Swirl Hair ElastinNu i juli lanserar Make Up Store en ny hårprodukt – Swirl Hair Elastin. Den appliceras i fuktigt hår och tack vare elastinet den innehåller bevarar den elasticiteten i lockarna, och det är även en riktig fuktbomb. Den här flaskan vill jag ha längst fram i badrumshyllan – den är så fin att titta på! Skimmerpartiklarna syns inte i håret utan de är mestadels där för syns skull, gissar jag.

Flaskan rymmer 75 ml så den packas ner i neccessären utan större problem. Kostar 145 kronor och borde ha landat i butikerna vid det här laget!

English:
This month Make Up Store launches a new hair care product – Swirl Hair Elastin. It contains elastin which provides your hair with moisture and extra elasticity for the curls. Apply it on damp hair and massage it in. The bottle is so beautiful! The shimmer particles doesn’t show up in the hair, it’s just there to look pretty in the bottle I think. It’s available in stores now and the price for it is $21.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-silver-mirror/