Annons
AnnonsMake up store Tinted day creamEn av de senaste produkterna hos Make Up Store är deras Tinted Day Cream och som namnet antyder är det en färgad dagkräm som återfuktar och jämnar ut hudtonen. Den kommer i två nyanser vilket kan tyckas vara lite snålt, men det är som sagt en hudvårdsprodukt och ingen foundation. Dessutom är täckgraden så pass låg att ens egen färg lyser igenom, så nyansen måste inte matcha till 100 procent. Den ljusa ”light” ser på tok för mörk ut för mig direkt ut förpackningen men applicerad på huden fungerar den alldeles utmärkt, se blogginlägget under detta så ser du hur produkten ser ut på mig. Tinted Day Cream är fri från parfym och kostar 255 kronor.

English:
One of the latest products from Make up store is their Tinted Day Cream. It’s a moisturizer that evens out the skin tone and it comes in two shades. The lightest one called Light looks way too dark for me but works very well applied on the skin because it’s so sheer, look at the previous blog post.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/makeup-look-highlands/