Annons
AnnonsMakeup by meIdag hade vi kvälls – och festtema i skolan och jag sminkade snygga Caroline. Hennes ögon och benstruktur är verkligen to die for! Jag valde varmare  toner för att framhäva ögonfärgen och för att göra det hela lite roligare la jag en havsblå penna längs nedre fransraden.

English:
Today we have done party makeups at IMC and my model was lovely Caroline. Her bone structure and eyes are to die for! I used warm shades to bring out her eye color and I also added a blue eye pencil on the lower lashline, just to make it a bit more fun.

Samtliga produkter kommer från Make up store om inget annat anges:
All products are by Make up store if I don’t write anything else:

Face
Studio foundation ”Ultra” + Skin serum
Cover all mix
Microshadow ”Smog”
Microshadow ”Muffin”
Loose powder ”Milk”
Eyes
High Tech Lighter ”Full moon”
Microshadow ”Glam Peach”
Microshadow ”Muffin”
MAC eyeshadow ”Deep Damson” (Pro)
Microshadow ”White”
Cake eyeliner ”Black”
Eye pencil ”Ocean Breeze”
Microshadow ”Curacao”
Lash art ”Miss”
Lips
Lip Pencil ”Strawberry Daiquiri” (mixed with lot of lip balm)

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/make-up-store-summer-2013-blossom/