Annons
AnnonsMakeup look: Purple eyesHär är en makeup jag hade till jobbet för några dagar sedan, jag hann bara fota ett par snabba bilder på ögonen men resten av makeupken var faktiskt inte så intressant – mjukt bronzade kinder och gloss på läpparna. Ögonen stod i fokus!

Jag använde en lila läppenna som jag applicerade längs nedre fransraden och suddade ut med fingret. Därefter applicerade jag en kall lila skugga ovanpå för att fixera, och för att få lite nyansskillnader la jag en varmare nyans ovanpå. På övre fransraden använde jag en svart kajalpenna som jag suddade ut för att få en lite sotigare look.

I did this makeup look for work last week. I didn’t have time to take a lot of pictures but the cheeks and lips were natural. I wanted to bring all attention to my eyes with this look!

I used a purple lip pencil on my lower lash line and blended it out with my fingers. Then I applied a cool toned purple on top to set the pencil in place. I also added a warmer color to make it a bit more fun and not so flat.

Used products:
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Medium ash”
Eyes
MAC Paint pot ”Soft Ochre”
Eye of Horus Waterproof Eye Pencil ”Black”
Make Up Store lip pencil ”Passionate glory”
Make Up Store eyedust ”Latin”
Make Up Store cybershadow ”Babydoll”
Ardell false lashes ”Wispies” + Duo adhesive Black

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lumene-natural-code-3d-glitter-polish/