Annons
AnnonsMakeup looks of 2015


Förra året gjorde jag ett blogginlägg där jag visade en makeup jag gjort per månad under ett år, och jag tänkte köra samma grej i år! Här är mina personliga favoritmakeuper jag gjort i år, månad efter månad:

januariJanuari

februariFebruari

marsMars

aprilApril

majMaj

juniJuni

juliJuli

augustiAugusti

septemberseptember2…. I september färgade jag håret svart och blev väldigt sugen på smink, så det blev många sminkningar då. Därav två från den månaden. 🙂

oktoberOktober

steamyNovember

Och decembermakeupen får du i helgen! 🙂 Vilken är din favorit av dessa?

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/among-the-fireflies/