Annons
AnnonsMaria Åkerberg Romantic Spring


maria akarberg1
Vi fortsätter att spana in vårkollektioner tycker jag, varje litet vårtecken ger mig en känsla av att vintern snart är över. Årets vårkollektion från det ekologiska märket Maria Åkerberg kallas Romantic Spring och består av fyra produkter. Ett rouge, två ögonskuggor och ett läppstift. Det här är ingen kollektion för dig som älskar starka färger, men om du föredrar lite mer jordnära nyanser med subtilt skimmer är den klockren. Liten men naggande god! Vi börjar med ögonskuggorna:

Annons

maria akre
Eyeshadow ”Shiny Mocha”, ”Cold Shiny Pink” (185 kr)

swatches
Swatches

Ögonskuggorna är i puderform och påminner faktiskt en del om krämskuggor. De är inte pudriga alls och färgerna är mjuka och romantiska.

maria akerberggg
Rouge ”Caramel” (185 kr)

Rouget har en brunrosa ton med guldskimmer, inget för en vinterblek hy som min men jag tror den kan bli fin på en djupare hudton. Har tyvärr inga swatches att bjussa på här. Pigmenteringen är inte särskilt imponerande men när det gäller rouge brukar många föredra en lite mesigare färg som istället kan byggas upp så man slipper påskkärrings-effekten.

maria akarLip Care ”Lovely Pink” (195 kr)

swatchess
Swatches

Läppstiftet är helt klart min favvo av dessa fyra produkter. Färgen är lite missvisande, tänk dig en eller två nyanser mörkare. Som första bilden ungefär! Skimret är väldigt diskret och syns inte på läpparna. Färgen är så där gammelrosa och passar till ungefär allt. Sjukt bra nyans!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-soar-nyx-milan/