Annons
AnnonsMaria Nila Colour Refresh Vivid Violet


maria nila
Japp, här är den. Produkten som färgade min hårbotten lila.

Tidigare i veckan fick jag ett produktprov av Maria Nilas nya Colour Refresh, en färgkräm som liknar färginpackning. Maria Nila menar att det här är ett nytt sätt att färga håret för dig som är ute efter ett icke permanent resultat och inte vill eller har möjlighet att besöka frissan. Jag är mörkhårig och har nyansen Vivid Violet, och med tanke på att jag har guldskiftningar i håret tänkte jag att den här kanske skulle hjälpa till att dämpa dem lite.

Jag tvättade håret som vanligt, handdukstorkade det och applicerade färgkrämen. Sköljde ur efter typ tre-fyra minuter och resultatet blev ett hår med lila skiftningar, de guldiga är verkligen helt borta. Det här är en intensiv jäkel med andra ord! Resultatet sägs hålla i upp till 10 tvättar, så vi får väl se. Colour Refresh Innehåller 100 % veganska ingredienser och är fri från parabener och sulfater. Finns i sju olika färger och kostar 249 kronor, två par handskar medföljer. Den är ganska odryg dock, jag behövde väldigt mycket produkt för att täcka mitt halvlånga hår.

English:
Colour Refresh by Maria Nila is a new colour cream that gives your hair a non permanent colour. It’s pretty similar to a colour conditioner, but more intense. I got a product sample of the shade Vivid Violet, and I thought that it would make my hair less gold. And yeeaah it did! My hair is now purple/brown, so it’s super intense. How to use: Use on towel dried hair, levave in for about 3-10 minuites and then rinse out. Make sure to use gloves before you apply it.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-look-almost-nothing/