Annons
AnnonsMaria Nila True Soft


true softsoftNu ska jag skriva lite om en hårvårdsserie som jag faktiskt inte gillar särskilt mycket, men som många andra gillar. True Soft från Maria Nila är en serie hårvård som är fri från parabener och sulfater, alla ingredienser är dessutom veganska. Nu är jag inte den som är rädd för varken parabener eller sulfater men jag är däremot vego så yaaay för det!

Nu till det jag ogillar: Produkterna i serien innehåller arganolja som ska göra håret mjukt, och dra mig baklänges tre gånger vad mjukt håret blir. Så pass mjukt och glatt att det blir svårt att hantera. Många älskar just detta (min mor bland annat som använder denna serie i detta nu) men jag får ösa i stylingprodukter med stadga för att få ordning på håret när jag använder schampot och balsamet. Nu är mitt hår ganska mjukt i sig själv, men om du har torrt eller strävt hår är jag ganska säker på att True soft blir en hit.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/yves-rocher-adventskalender/