Annons
AnnonsMaybe it’s Maybelline?


maybelline it girl
Igår flög jag till Finland över dagen för att jobba med Maybelline! I December blev jag tillfrågad om jag ville vara deras nya IT Girl, och trots min nervositet kunde jag förstås inte tacka nej. Vi gjorde tre småfilmer där Sandra Öjeland skötte sminket och Jonas Hallberg stod för styling. Det dröjer ett tag innan filmerna är klara men jag hojtar till när de ligger uppe!

jonas frida sandratill vänster: Jonas och jag. Höger: Sandra Öjeland målar mina tånaglar. Inga konstigheter, haha!

Jonas hallberg frida skoglund
Jonas Hallberg och jag. Mitt duckface var inte riktigt lika bra som hans.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/for-ett-ar-sedan-3/