Annons
AnnonsMaybelline Color drama


color drama
Maybellines nya läppstiftspennor Color Drama Intense Velvet Lip Pencil har fått mycket uppmärksamhet hos både bloggare och youtubers den senaste tiden, och det är inte så konstigt med tanke på hur fina de är. De är fullpackade med pigment och har en formula som glider på läpparna som smör och ytan blir halvmatt. De skruvas inte upp som många andra liknande varianter utan behöver vässas, vissa ogillar det men jag tycker det är bra då det ger en skarp spets som blir enklare att måla med. Nackdelen är att ganska mycket av produkten försvinner när den vässas. Hur som helst, scrolla ner för närbilder och swatches!

color drama1
630 Nude perfection, 140 Minimalist, 150 Fuchsia Desire, 410 Fab orange, 520 Light it up, 310 Berry much

color drama11
630 Nude perfection, 140 Minimalist, 150 Fuchsia Desire, 410 Fab orange, 520 Light it up, 310 Berry much

Av dessa sex har jag tre favoriter – Röda Light it up, rosa Fuchsia desire och givetvis mörka, bärlila Berry Much. Visst är de fina? Finns i butik nu för 89 kronor styck.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-static/