Annons
AnnonsMaybelline Color Tattoo


color tattoocolor tattoo1Jag tycker det är svårt att hitta bra krämskuggor i budgetklassen. Antingen är konsistensen svårjobbad och torr, pigmenteringen kan vara lite mesig eller så sitter de helt enkelt inte på plats. En krämskugga som är riktigt bra är Maybellines Color Tattoo som visserligen har funnits ute ett bra tag nu, men de är värda ett eget blogginlägg ändå.

Annons

Color Tattoo är ganska lika MAC’s Paint Pots, om du testat dem? Jag har bara fyra av dessa men det finns betydligt fler färger, bland annat några i guld och brons som jag gärna lägger till i min samling. Se närbilder och swatches nedan!

English:
I think it’s pretty difficult to find a good budget cream eyeshadow. My favourite so far is the Color Tattoo by Maybelline. Have you tried them? They are pretty similar to the MAC Pait Pots. See pictures and swatches below.

tf20 Turquoise Forever

iw45 Infinite White

ic55 Immortal Charcoal

pg65 Pink Gold

swatchesFormulan på dessa är bra, de glider på lätt och har bra pigmentering. Av dessa fyra finns det en som är ganska olik de andra – Immortal Charcoal är ganska torr och är därför svårare att applicera jämnt.

Det är ofta så här med skuggor, det kan vara bra att gå och känna på dem i butik innan du köper då formulan kan skilja sig lite från färg till färg. Det ska dock sägas att Color Tattoo är en riktigt bra krämskugga i budgetklassen som sitter på plats ordentligt. Ta en titt i butik om du inte redan gjort det vettja! Kostar 99 kronor.

English:
The formula is smooth and they glide on easily. The pigmentation is great but there is one out of these four that is different. Immortal Charcoal is drier and not as easy to apply. Make sure to swatch the eyeshadows before you buy them, the formula may vary. It still is a good line of budget cream eyeshadows!

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/hashtag-perfumes/