Annons
AnnonsMD Formulations Face & Body ScrubJag har använt Face & Body Scrub från MD Formulations i ungefär fyra veckor nu, och jag skämtar inte när jag säger att min hy blivit som ny, jag har nog aldrig sett en så stor förbättring på min hy under en så kort tidsperiod. Jag köpte Face & Body Scrub efter min ansiktsbehandling på Loka Brunn i januari och har använt den sedan dess tillsammans med Facial Cleanser från samma märke. De var dyra men fy farao vad jag är glad att jag köpte dem! Nu lite info om peelingen:

Face & Body scrub innehåller små, små skrubbkorn som är väldigt riviga och den går lika bra att använda på kroppen som i ansiktet. Den innehåller AHA-syror som exfolierar huden ordentligt. Produkten är anpassad för alla hudtyper och jag som har yttorr kommer bra överrens med denna. Jag använder den ungefär två gånger i veckan och mina porer har blivit betydligt mindre synliga sedan jag började använda den. Med tanke på att jag bara haft den i fyra veckor är jag väldigt spänd på att se hur min hy ser ut när jag använt den ännu längre. Jag kommer absolut köpa Face & Body Scrub igen trots att den är dyr, när jag väl hittat en produkt jag tokgillar (och det är ovanligt) har jag inga problem med att betala lite extra.

Pris: Ca 460 kr/250 ml
Köpa igen? Ja

English:
I’ve used Face & Body Scrub by MD Formulations for about four weeks now and the improvement in my skin is sooo good. I’ve never had such a nice result from a product after only four weeks of use. I’m using it twice a week and my pores are less visible.

Face & Body scrub is suitable for all skin types and it works good on my dry and sensitive skin. You can use it on both face and body and it removes dead skin cells and cleanses the skin effectively. I’ve been using it together with the Facial Cleanser from the same brand and I Purchased them at Loka Brunn (a swedish spa) last month. They are quite pricey but I’m so glad that I decided to buy them.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/make-up-store-17-ar/