Annons
AnnonsMetallic redIdag har jag använt mig av skuggor från Viva la Diva‘s palett Metal eyeshadows! Jag valde att använda skuggor i röda toner då de framhäver min ögonfärg på ett fint sätt. En annan färg som plockar fram gröna ögon lite extra är lila, men jag personligen trivs bättre i rött.

English:
Hi! Here’s my makeup look of the day. I’ve used the metal eyeshadow palette by Viva la Diva. I chosed red shades to enhance my eye color. Purple is another good color that brings out green eyes but personally i prefer red shades.

Face:
Make up store eazy cover blue
Too Faced skin-balancing flexible coverage foundation powder ”Vanilla creme”
MAC extra dimension skinfinish ”Superb”
Eyebrows:
MAC eyeshadow ”Charcoal brown”
Eyes:
Make up store high tech lighter ”Venus”
Viva la Diva metal eyeshadows
MAC eyeshadow ”Sketch”
UNE Volume by night mascara
MAC false eyelashes #7

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/une-volume-by-night-mascara/