Annons
AnnonsMin ”hudvårdsrutin”Make up store sensitive foam cleanser, 175 kr
Emma S facial mist, 129 kr
Oriflame Aqua rythm gel mask, 140 kr
CCS aloe vera gel, ca 70 kr
Emma S enzyme peel, 269 kr


Lancome génifique yeux eye cream, 590 kr
Oriflame aqua rythm intense day cream, 249 kr
LUSH ocean salt, 129 kr/120g
LUSH mask of magnaminty, 79 kr/125g

Jag kan inte direkt påstå att jag har en hudvårdsrutin som jag följer till punkt och pricka. Det beror helt enkelt på att jag är en riktig nörd och konstant provar nya produkter, men jag tänkte dela med mig av några produkter som jag alltid tycks återkomma till. Pjuh, detta inlägg kommer att bli alldeles för långt…

Rengöringen från Make up store har jag använt i ett par år, och den har alltid funkat bra för mig. Den innehåller aloe vera som lugnar och återfuktar huden. Den avlägsnar även smink effektivt och ansiktet känns väldigt rent efter användning. När jag tar bort ögonsmink använder jag Bioderma, men min flaska är tillfälligt slut så därför är den inte med på bilderna. Ansiktssprayen från Emma S har jag skrivit om tidigare och den innehåller jordgubbs-och gurkaextract som återfuktar och får huden att kännas fräsch. Perfekt om man sitter mycket vid datorn, som jag gör.

Fuktmasken från Oriflame har jag också skrivit om tidigare. Den brukar jag lägga på innan sovdags och morgonen efter vaknar jag upp med en ordentligt återfuktad och pigg hy, jag använder den ungefär två gånger i veckan. Aloe vera-gelen från CCS innehåller 92 procent aloe vera och går utmärkt att använda på hela kroppen. Den är även bra att applicera på nyrakad hud och om man bränt sig i solen. Enzympeelingen från Emma S innehåller aktiva syror som rensar bort gammal smuts och ger hyn lyster. Läs mer om den här.

Ögonkrämen jag använder kommer från Lancome, (jag har en liten provburk, orginalburken ser inte alls ut som min gör) den åtefuktar och skyddar den känsliga huden runt ögonen. Den är i det dyraste laget dock, så jag ska försöka hitta ett billigare alternativ. Fuktkrämen från Oriflame har jag använt sedan i höstas och den känns väldigt behaglig att smörja på och doften är mild och fräsch. Väldigt dryg dessutom! Min absoluta favoritskrubb kommer från LUSH och den innehåller bland annat havssalt, avocado och grapefrukt. Gör underverk för min hy! Mask of magnaminty från LUSH är i mitt tycke den bästa ansiktsmasken i världen (tja, åtminstone av de jag provat), den får hyn att bli babymjuk och rensar bort gammal smuts effektivt utan att torka ut.

 English:
My skincare routine.

 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/eye-of-horus-natural-smokey-eye-pencil/