Annons
AnnonsMin sminkförvaring (del 1)


ettettNu har det gått mer än ett år sedan jag visade min sminksamling och fövaring, och mycket har hänt på ett år så det är dags för en uppdaterad version. För att inte göra det för långt och jobbigt har jag valt att dela upp det i två blogginlägg, ett där jag visar sminkbordet  och ett där jag visar vad jag förvarar i min lådhurts. Vi börjar med sminkbordet!

ett
Här har vi min lilla hörna! Allt du ser på bilden kommer från IKEA, sminkbordet ingår i Bestå-serien, lådhurtsarna (jag har staplat två ovanpå varandra) ingår i Alex-serien. lamporna heter Musik och spegeln Kolja. Alla hållare till penslar och pennor kommer också från IKEA men vad de heter har jag inte en susning om.

tva
Kajalpennor och läppennor i olika färger. I glasburken längst till vänster i bild förvarar jag de mascaror jag använder och testar just nu.

tre
Setting sprays och penslar! I den vänstra har jag alla ögonpenslar och till höger concealerborstar och ”pilliga” penslar till eyeliners och läppar. Alla ansiktsborstar har jag på ett annat ställe som jag visar i nästa blogginlägg.

fyra
Mitt skrivbord har två lådor och i den ena förvarar jag min hudvård jag använder just nu. Nä, jag använder inte allt på en gång men det är dessa jag varvar mellan. Jag vill inte förvara hudvårdsprodukter i badrummet då jag har fått för mig att fukten och värmen förkortar deras livslängd en del.

femI den högra har jag mina paletter med ögonskuggor från MAC! Sedan de gjorde om paletterna för ett par år sedan är de mycket klumpigare och svårare att förvara, men den här lådan passar bra.

Det var första delen! Vad jag förvarar i lådorna till höger får du se imorgon. Hur förvarar du dina skönhetsprylar?

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/blindfolded-makeup-challenge-med-ida-2/