Annons
AnnonsMin sminkväska när jag reser


sminkväska
Idag tänkte jag visa hur min sminkväska kan se ut! Jag har vanligtvis alla mina sminkprylar i en lådhurts, men imorgon ska jag åka till London med Daisy Beauty så nu har jag packat en neccessär.

Jag är så jäkla dålig på att packa då jag nästan alltid tar med mig alldeles för mycket grejer som aldrig blir använda, de bara hänger med ”ifall att de ska behövas”. Den här gången har jag lyckats rätt bra och bara packat sånt som jag VET att jag kommer använda (förutom läppstiften som råkade bli lite väl många) så jag tänkte göra ett blogginlägg om saken! Vi börjar med basen:

sminkväska1
Bas

Jag har bara packat en av varje basprodukt, det vill säga en primer, foundation, concealer, puder, rouge och en highlighter. Jag brukar slänga ner tre-fyra rouger men Nymph från Illamasqua är min all time favorite så jag vet att jag kommer nöja mig med det.

Dior Pore Minimizer
Lumene Longwear Blur Foundation
MAC Mineralize Concealer
Rimmel Stay Matte Powder
Make Up Store Microshadow ”Muffin”
Illamasqua Powder Blush ”Nymph”

sminkväska 2
Ögon

Skuggpaletter är smidiga när man reser, du behöver inte rota runt bland olika singelskuggor utan har allt samlat. Jag valde dock att lägga till en vit och svart skugga också, båda matta. Färgade kajalpennor är också bra då de snabbt piffar till en makeup om man har ont om tid. Mascaran som jag packade ner har jag aldrig använt så det kan bli spännande.

IsaDora Eye Shadow Palette ”Mesmerizing”
Make up store Microshadow ”White”
Emite Eyeshadow ”Dams”
Make up store cake eyeliner
Lumene Blueberry Wild Curl mascara
Too Faced Shadow Insurance
MAC Pearlglide intense eyeliner ”Undercurrent”
NYX Slide On Pencil ”Azure”
bareMinerals Lasting Line ”Absolute black”

Anastasia Dipbrow Pomade ”Medium Brown”
Anastasia Brow Powder Duo ”Medium Brown”
NYX Control Freak Eyebrow Gel

sminkväska3
Läppar

Det här är den delen där jag tycker det är svårast att begränsa sig. Vi ska vara borta i tre dagar och jag har med mig 11 olika läppstift/läppennor, men jag skyller på att de är smidiga och tar lite plats. Jag älskar Soft Matte Lip Creams från NYX så två av dem får följa med, plus pennor och läppstift i ganska starka nyanser.

NYX Soft Matte Lip Cream ”Milan” & San Paulo”
MAC Pro Longwear Lip Pencil ”High energy” & ”Dynamo”
Youngblood Lip Liner Pencil ”Pinot”
Isadora Perfect Lip Liner ”Fuchsia”
MAC Lipsticks ”Rebel”, ”Impassioned”, ”Chatter box”
Illamasqua Lipstick ”Salacious”
Giorgio Armani Rouge Ecstasy ”502”

Hur ser din sminkväska ut när du reser? Berätta gärna!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-mesmerizing-holiday-make-up-2014/