Annons
AnnonsMina brillor och jagIdag hämtade jag mina nya glasögon som jag köpte för ett par veckor sedan. Brillorna jag hade innan var utslitna och fula så det känns riktigt bra med ett par nya! Det första jag gjorde när jag kom hem var att måla på ett rött läppstift, jag tycker att glasögon kombinerat med läppar målade i en stark färg är så jäkla tjusigt! Glasögonen är köpta på Synsam och märket är Peak Performance. Läppstiftet jag bär på bilden är Red carpet från IsaDora som är min absoluta favorit bland de röda.

English:
Today I got my new glasses and the first thing I did when I came home was to put on a bright red lipstick. I think it’s super gorgeous with glasses combined with a bright color on the lips. The lipstick I’m wearing at the pictures is Red Carbet by Isadora, which is my all time favorite red.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/gardagens-makeup-av-madde/