Annons
AnnonsMina favoritläppstift
Jag gillar verkligen läppstift och tänkte dela med mig av mina 10 favoriter, allt från mjuka rosa till vampiga röda.

Från vänster:
Make up store ”Redwood” – En mjukt rosa nyans som inte ger supermycket färg. En riktig vardagsfavvo!

Wet n wild ”Think pink” – Mjukt rosa, men väldigt välpigmenterad. Går att använda på många sätt beroende på hur mycket eller lite man applicerar. Detta använder jag ooofta!

MAC ”Impassioned” – En varm knallrosa nyans som är väldigt snygg till en solbränna. Jag som är blek året om gillar det å andra sidan jättemycket även jag. Välpigmenterad och lättapplicerad.

Make up store ”Prairie” – Ett korallfärgat läppstift som ger en ganska mjuk färg, toppen för dig som vill bära färg men inte vågar dig på ett riktigt knalligt läppstift.

Make up store ”Crimson” – Här snackar vi tomatrött! En röd underton med väldigt mycket orange i sig. Välpigmenterat och semi-matt.

Yves rocher ”Klarröd” – Ett klarrött som känns väldigt återfuktande och behagligt på läpparna. Bra för dig som inte gillar den torra känslan många högpigmenterade läppstift kan ge.

IsaDora ”Red carpet” – En röd goding med en matt finish. Bra hållbarhet och väldigt lättapplicerad. Min personliga favorit bland de röda.

IsaDora ”Zinfandel” En vinröd nyans med skimmer.

MAC ”Rebel” – Rebel har en superfin bärton som jag tycker ser helt fantastisk ut på alla hudtoner.

Wet n Wild ”Cherry Bomb” – Här är det vampiga stiftet nummer ett! En mörkt vinröd färg som är väldigt elegant och fin. Det har lång hållbarhet och är välpigmenterat. Semi-matt.

English:
My top 10 favorite lipsticks.

 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-body-shop-lip-balm-cranberry-joy/