Annons
AnnonsMy haircutJag har fått önskemål om att visa bilder på min frisyr, och självklart kan jag göra det!

Jag har varit korthårig i ungefär tre år men nu har jag börjat spara ut det lite igen. Jag känner mig riktigt långhårig just nu, särskilt om man jämför med hur kort det var för ett par år sedan. Nyansen är 5.0 om jag inte minns helt fel, ganska lik min egen färg men snäppet mörkare och kallare. Jag klipper mig i Örebro hos salongen HÄR som ligger på Kungsgatan 26.

English:
I’ve been asked to show some pictures of my haircut. Here’s two pics! I’ve had short hair for about three years now, but it have been a lot shorter than it is at the moment. The color is named 5.0(I think), which is quite similar to my own haircolor. My haircolor is just slightly lighter and warmer.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/jazz/