Annons
AnnonsMy makeup look for christmasHej! Hade du en trevlig julafton igår? Jag tänkte visa hur min sminkning såg ut, jag bar en röd klänning och sminket bestod av varma nyanser av grönt, och ett par lösfransar förstås! Jag testade lösfransarna som låg i Beautyboxen, och himmel och pannkaka vad fina de är! De ser otroligt naturliga ut.

English:
Hi! Here’s my makeup look for christmas eve. I wore a red dress and on my eyes I used warm shades of green. I think red and green looks great together.

Used products:
Face
Oriflame everlasting foundation ”Porcelain”
Make up store cover all mix
Make up store blush ”Must have”
Eyes
Too Faced shadow insurance
Make up store microshadow ”Dagger”, ”Forrest” & ”Take off”
Make up store eye pencil ”White”
Yves Rocher waterproof eye pencil ”Black”
DUO adhesive + Ardell invisibands false lashes ”Wispies”
Eyebrows
Oriflame brow kit
Lips
Make up store lip pencil ”Old rose”
Make up store microshadow ”Take off”

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/merry-christmas/