Annons
AnnonsMy natural nails


nagelbädd
Som du kanske vet har jag bitit på naglarna i ungefär 10 år av mitt snart 21-åriga liv. Jag slutade 2011 men fick några återfall och jag slutade på allvar i början av 2012. Ganska exakt två år sedan med andra ord. Det här bitandet gjorde att mina nagelbäddar blev korta, vilket i sin tur gjorde att nageln fick dåligt stöd och gick av väldigt enkelt när den vita delen vuxit ut en bit. Det var nästan omöjligt för mig att få långa naglar men efter att ha läst det här blogginlägget av Frida Selkirk insåg jag att det fanns något jag kunde göra åt saken! Nagelborste och nagelolja har gjort att mina bäddar blivit längre, och att det tog lång tid var det verkligen värt.

Annons

Så här ser tassarna ut idag! Jag har tyvärr ingen gammal bild så vi får nöja oss så här. Den vita delen börjar strax nedanför fingertoppen, förut började den synas betydligt längre ner och hade inte alls samma stöd som nu.

Hur tar du hand om dina naglar? Dela gärna med dig om du har något tips!

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-milan/