Annons
AnnonsMy new makeup area


makeup area
Nu är vi äntligen inflyttade i lägenheten! Vi bor i en tvåa och min snälla sambo lät mig ha en sminkhörna i sovrummet. Allt kommer från IKEA förutom läppstiftet och nagellacksflaskan i glas som kommer från Kosta Boda, det enda som fattas nu är en stol. Nu ska jag fylla lådorna med smink, om du vill se hur allt ser ut när det är klart kan jag skriva ett nytt blogginlägg då.

Annons

Om du har några frågor kring vad möblerna och de olika delarna till sminkhörnan heter kan du fråga i kommentarsfältet så ska jag kolla upp det.

English:
Here’s my makeup area in the new apartment! I bought everything at IKEA. Now it’s time to start filling it with some makeup,yay!

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/kicks-eye-primer/