Annons
AnnonsMy skin care routine


hudvård
Jag tänkte gå igenom vilka hudvårdsprodukter jag använder just nu. Jag har gjort det förr men produkterna ändras ju faktiskt lite då och då, så det är väl på tiden att jag uppdaterar dig. De här produkterna funkar jättebra för mig och min normala/yttorra hy men kanske inte alls passar dig och din hudtyp. Tänk på det när du letar efter nya hudvårdsprodukter!

Annons

English:
Time for a requested blog post, my skin care routine! My skin is normal to dry and these products works great for me. This does not mean they suit everybody, have that in mind when you are looking for new skin care products.

skinc
1. Camomile Silky Cleaning Oil, The Body Shop
Den här ansiktsrengöringen i olja tar bort makeup och smuts effektivt och lämnar hyn mjuk och återfuktad. Grymt skön nu på vintern! Jag använder den varje dag.

2. Facial Cleanser, 3 Face & body Scrub, MD Formulations 
Jag passar på att skriva lite om rengöringen jag använder de andra årstiderna också, denna kommer från MD formulations. Innehåller AHA-syror och kan därför svida/sticka lite i början, men jag har inget emot det. Mina porer på näsan har blivit synbart mindre sedan jag började använda denna tillsammans med Clarisonic. Face & Body Scrub är en peeling med korn som funkar bra till både kroppen och ansiktet. Jag använder den två gånger i veckan, året om.

4. Face Mist, Make Up Store
Det här ansiktsvattnet är bara tillfälligt, min favorit från LUSH (Breath of Fresh Air) är slut. Face Mist är dock väldigt härlig och innehåller aloe vera som verkar lugnande och läkande. Skitbra att ha vid vid datorn där luften blir lite extra torr.

5. Resveratrol Serum with Vitamin C, Transderma R
Mina hudvårdsprodukter är ganska snälla mot plånboken, men det sprack när jag upptäckte den här dyrgripen. När min hy ser trött och plufsig ut tar jag ett par droppar av serumet och masserar in det i ansiktet, morgonen efter vaknar jag med fantastisk lyster. Kostar en bra bit över tusenlappen så jag kommer börja gråta när flaskan tar slut.

6. Lait-Crème Concentré, Embryolisse
Min bästis. En fuktcreme som fungerar toppen som bas under foundations och återfuktar ordentligt utan att lägga sig som en hinna på ansiktet.

7. Aloe vera gel, Sasco
En parebnfri gel som innehåller 99,6 % aloe vera. Jag använder den väldigt sällan nu på vintern men desto mer på sommaren. Otroligt skön när jag varit ute i solen lite för länge.

Vad har du för hudvårdsfavoriter?

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-all-about-the-skin/