Annons
AnnonsNABLA Magic Pencils


pennVissa nyheter blir jag mer exalterad över än andra. Magic Pencils från NABLA är ett sådant exempel! De är pennor gjorda i tre olika hudtoner, Light Nude, Nude och Dark Nude.

Vid första anblicken tänker du kanske att de är kajalpennor och självklart kan du använda dem som sådana, men de är även grymma att använda runt läppkonturen när du lagt läppstift och vill snygga till kanterna, som highlighter under brynet eller ja, som kajal i vattenlinjen. Nyanserna är klockrena men det allra bästa hade varit en fjärde nyans som är ännu mörkare.

pencilsnablaPennorna glider på som smör men när de väl låst sig fast sitter de där tills du tvättar bort dem med en ordentlig rengöring, så tänk på det när du applicerar dem. De torkar snabbt och då är det typ kört, märkte detta när jag swatchade dem, hehe… Jag kommer bo i dessa, speciellt ljusaste Light Nude!

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-russian/