Annons
AnnonsNågra bilder från RomAtt lägga upp personliga bilder hör inte till vanligheterna, jag vill att min blogg ska vara en skönhetsblogg rakt igenom, men Rom är en så otroligt vacker stad att jag vill dela med mig av lite bilder! Här är några bilder, några är skönhetsrelaterade och andra är det inte. Låt mig gärna vet vad du tycker om inlägg som dessa! Skulle det vara intressant med en shoppingguide med skönhetsbutikerna här i Rom?

Hos Sephora hittar man märken som Make Up Forever, Urban Decay och Benefit. På bilden ovan ser du Make Up Forever’s sortiment.

Here are some pictures from my week in Rome! I don’t want to share to much of my personal life, I want this blog to be a beuty blog but Rome is such an amazing and beautiful city so I really want to show you some pictures! Please let me know what you think about blog posts like this one. Would you like me to write a beauty shopping guide?

At Sephora you can shop Make Up Forever, Urban Decay, Benefit and other exciting makeup brands.


Colosseum måste du verkligen besöka om du är i Rom någon gång. Otroligt mäktigt.

If you travel to Rome you definately need to visit Colosseum. So powerful!


Delar av det antika Rom.


MAC PRO Store. Här hittar du hela MAC’s utbud, två av produkterna jag ville ha var tillfälligt slut dock så jag hade lite otur, men det finns otroligt mycket spännande prylar här som vi inte har hemma i Sverige!

MAC PRO Store. Here you’ll find the complete range of MAC’s products.


Den här skönheten köpte jag hos MaxMara som en tidig 20-årspresent till mig själv.

I purchased this beauty at MaxMara. An early birthday present to me from me!


Hos Coin (motsvarigheten till Sveriges Åhlens, ungefär) hittade jag till min stora förtjusning Inglot! Fler bilder hittar du inlägget nedanför.

At the big store Coin i found Inglot, yay! You will find more pictures on the blog post below.

 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/inglot/