Annons
AnnonsNail polish storage


storagenail polish storage
Tidigare i veckan sorterade jag mina nagellack och när jag var färdig tänkte jag att jag borde visa upp min förvaring här i bloggen, så det gör jag idag! Jag förvarar mina lack i hursten Helmer från IKEA precis som många andra skönhetsbloggare också gör, Viola till exempel. Djupet i lådorna är helt lagom, flaskorna kan stå upp utan att stöta i hyllan ovanför och de är inte heller onödigt djupa vilket gör att många lådor (och därmed lack) får plats. Nagellacken från Trind kan dock inte stå upp men äsch, det kan jag ta.

Annons

Tidigare har jag sorterat lacken i märkesordning, något som i mitt fall är helt sjukt opaktiskt och onödigt så nu är de istället sorterade efter färg. Helmer har sex lådor, finns i tre färger om jag minns rätt och kostar runt 300 kronor.

English:
Here’s my nail polish storage! I store my polishes and other nail related stuff in a drawer from Ikea called Helmer. Many beauty bloggers have this, Viola for example. It has six drawers and the height is very good for nail polishes, they can stand up straight without problems (not the Trind ones thugh, but I’m okay with that.)

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lancome-highlighter-rose-etomcelle/