Annons
AnnonsNail polishes for Christmas


Jullack
Julen närmar sig med stormsteg och jag vill dela med mig av några nagellack som jag tycker passar bra inför högtiden. Du kan självklart bära precis vilken färg på naglarna du vill, så se detta som inspiration och inte som riktlinjer. Det finns ju faktiskt inga regler!

English:
Christmas is right upon us and I want to show you some nail polishes that are perfect for the season! This is only inspiration, there are no rules on what to wear and what not to wear on your nails. It’s completely up to you! With that said, scroll down to see the lovely nail polishes!

ruby pumps
China Glaze Ruby Pumps

Ruby Pumps från China Glaze är en sån jäkla klassiker. En tomteröd nyans med finkorniga glitterkorn gör det till det perfekta jullacket.

love crush
IsaDora Love Crush

2013 har helt klart varit sandlackens år, och röda Love Crush från IsaDora med röda och guldfärgade glitterkorn gör det till ett fint jullack.

in my santa suit
OPI In My Santa Suit

nuit
Dior Nuit 1947

Om du inte vill bära tomterött på naglarna i jul utan vill ha en lite mörkare manikyr är den här nyansen från Dior ett fint alternativ. Riktigt mörkt utan att vara svart.

laughin' to the bank
Deborah Lippman Laughin’ To The Bank

a million
Viva La Diva A Million

A Million från Viva La Diva är ett av deras nya glitterlack som lanserades i höstas (klicka här för att se alla nyanser) och det är grovkornigt i en klar bas. Snällt mot plånboken också, en flaska kostar ungefär en femtiolapp.

set in stones
Essie Set in Stones

Glitternagellack är ingenting vi är vana att se hos Essie, men hon lanserade nyligen ett gäng glitterlack olika färger. Set in Stones har en klar bas och är packad med silvriga glitterkorn i olika storlekar. Fint!

Vet du vilket nagellack du ska bära på julafton än? Berätta!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-twist-up-eye-gloss/