Annons
AnnonsNars Orgasm BlushHär har vi Orgasm från Nars, ett av världens mest hypade rouge. Det ryms i en platt och smidig förpackning med en stor spegel i locket. Det har en rosa/persikotonad bas och är packat med finmalet skimmer i guld och rosa.

Varför är då Orgasm så älskat världen över? Det är en nyans som som funkar för alla och det är inte så pigmenterat vilket gör det lättapplicerat. Risken att du får kinder likt en påskkärrings är ganska liten, men du kan givetvis jobba i lager för att få upp färgintensiteten om du vill det. Nars produkter finns att köpa hos Sephora på Biblioteksgatan i Stockholm!

English:
Here it is – the most hyped blush ever: Orgasm from Nars. Orgasm has a pink base with peachy undertones and it’s packed with fine golden shimmer. So why is this product so famous? The answer is quite easy actually. It looks good on every skin tone and it’s not very pigmented, so you won’t end up with bright pink cheeks. You can layer it though, so it’s a beautiful product to have in your makeup kit.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/sushi-flower/