Annons
AnnonsNeutrogena Visibly Clear


neutrogena1neutrogena
Oil-free facial wash (59 kr), Blackhead Eliminating SOS-cleanser (65 kr), Blackhead Eliminating Daily Scrub (65 kr), Blackhead Eliminating Toner (49 kr), Oil-free Moisturiser (65 kr)

Neutrogena Visibly Clear fokuserar på milda men effektiva hudvårdsprodukter som ska motverka finnar och pormaskar. Produkterna finns att köpa i dagvaruhandeln vilket jag tycker är toppen då de är så lättillgängliga och dessutom prisvänliga.  Jag själv har inte särskilt mycket problem med min hy vad gäller finnar och pormaskar men min pojkvän haft en del problem med det under ganska många år, så jag har låtit honom prova serien som jag fick hem för ett tag sedan och nu väntar jag ivrigt på ett utlåtande.

Jag har provat några av produkterna själv ett par gånger och de känns väldigt milda och skonsamma mot huden, jag har ganska torr hy och brukar vara försiktig med djuprengörande grejer men dessa är faktiskt väldigt snälla! Återkommer med en längre recension när pojkvännen använt serien lite mer.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/essie-vested-interest/