Annons
AnnonsNew haircolour


hair
Jag och min sambo har varit nere i Varberg för att hälsa på hans familj i helgen, och jag trodde jag tidsinställde inlägg men när jag satt på tåget hem i eftermiddags såg jag att det inte dykt upp idag som det skulle, buuu! Nåväl, jag lägger upp det imorgon istället.

Annons

Kolla in min nya hårfärg förresten! Min killes mamma är frisör och hon färgade det mörkbrunt igår kväll, jag är så nöjd! Trivs inte alls i mellanbruna nyanser, mörkt är det jag känner mig hemma i. Lockarna har jag gjort med hjälp av en platttång.

English:
New haircolour! I love this dark brown colour.

TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/favoriter-just-nu-nagelvard/