Annons
AnnonsNew: IsaDora Color Correcting Concealer


isadora concealerconcealer
IsaDora släpper en hel del nyheter nu under årets första månader, Color Correcting Concealer är en av dessa. Du kan välja mellan Anti-Dullnes som ska täcka trötta partier, Anti-Redness som dämpar rött och Neutral som fungerar som en ”vanlig” concealer. Som du ser är de i fast form och för att undvika onödiga bakterier kan du använda en spatel eller tops, undvik att peta med fingrarna med andra ord.

Annons

Color Correcting Concealer kostar 159 kronor styck och finns ute i butikerna nu! Jag är förstås jättenyfiken och ska börja testa dem imorgon.

English:
Color Correcring Concealer by IsaDora is a concealer palette with four colours. It comes in three different shades for each field of application: Anti-Dullness, Anti-Redness and Neutral. In stores now!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/event-med-dr-hauschka-och-daisy-beauty/