Annons
AnnonsNews from Eye of HorusGoddess Mascara, 189 SEK


Goddess Pencil, 189 SEK


Goddess Pencil Nubian Brown, Bronze Amulet


Liquid Define, 189 SEK


Eye of Horus är ett märke från Australien som hängt med sedan 2010 och de fokuserar på att göra skönhetsprodukter med naturliga och näringsrika ingredienser som passar alla, även personer med känsliga ögon. Jag har testat ett par saker ur sortimentet tidigare och nu i veckan fick jag hem ett paket med nyheter. Produkterna är förpackade i blanksvarta hylsor med guldfärgad text som ger en känsla av egyptisk lyx, som Eye of Horus själva skriver.

Samtliga produkter är djurvänliga och fria från parabener. Du hittar Eye of Horus på Brallis.se!

English:
Eye of Horus is an australian makeup brand that’s been around since 2010, so It’s pretty new on the beauty market. Eye of Horus focus on cruelty free products with ingredients that suits everyone, even those with very sensitive eyes and skin. I’ve tried a couple of products from their range before and now I have some news to show you! The packaging is glossy and black with golden details. All products are animal friendly and parben free.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/makeup-look-purple-eyes/