Annons
AnnonsNy förvaring från IKEA


ikeaaikea
I eftermiddags besökte jag IKEA för att shoppa lite smått och gott till lägenheten, jag var bland annat ute efter ny förvaring för mina borstar. På badrumsavdelningen hittade jag ett set med ett gäng ”lådor” (eller vad vi nu ska kalla dem) olika storlekar, perfekt! Jag gillar att de är genomskinliga, då är det enklare att se exakt var vilken pensel finns. Det var egentligen bara de små muggarna jag var ute efter men eftersom de inte såldes separat fick jag vara lite kreativ, så tops/bomullspads fick flytta in i den ena och hudvård/foundations i den andra.

Om jag minns rätt betalade jag 129 kronor för kalaset.

English:
Earlier today I visited IKEA to buy some new things to my apartment. I needed new storage for my brushes, and I found these! I love the fact that they are see-through, it makes it a lot easier to find a specific brush. They aren’t sold separately, only in a kit with different sizes as you can see on the pictures above.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-teal/