Annons
AnnonsNy förvaring till min sminkhörna


makeup area
Jag har varit sugen på ny förvaring till mina sminkprylar länge nu, och i helgen gjorde jag slag i saken och åkte till IKEA och shoppade loss. Jag och familjen hjälptes åt att montera i eftermiddags, och nu är det klart! Så här såg min gamla sminkhörna ut, det jag bytt ut är själva förvaringen. Tidigare hade jag en lådhurts med nio lådor som heter Alex, men den är ganska smal och varje låda rymmer inte särskilt mycket. Alex finns även i en betydligt bredare variant med sex lägre lådor. Jag köpte två och staplade dem ovanpå varandra. Är så himla nöjd!

lipglosss
Bjuder på en liten smygtitt av lådan med läppglans. Känner jag mig själv rätt kommer jag pyssla med det här halva natten, älskar att organiserna smink!

English:
Last week I went to IKEA and bought myself some new makeup storage units. I’ve had the drawer called ”Alex” with nine drawers before, but it’s quite skinny. This time I got the wider Alex with six drawers, I stacked two on top of each other. Love it so much! Here’s a sneak peek on my lipgloss drawer. 🙂

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-body-shop-special-edition-early-harvest-raspberry/