Annons
AnnonsNya brynprodukter hos IsaDoraEyebrow Styler 50 Transparent, 51 Light Brown, 52 Dark Brown


Eyebrow Pencil Waterproof 30 Soft Black, 32 Dark Brown, 34 Light Brown

IsaDora har uppdaterat sitt brynsortiment med två nya produkter: Eyebrow pencil Waterproof och Eyebrow Styler. Ögonbrynspennorna har en vaxbaserad formula som ska ha lång hållbarhet och de kommer i tre nyanser som du ser swatches av ovan. Eyebrow Styler som ska färga, forma och fixera brynen finns också tillgänglig i tre nyanser. Produkterna kommer att ingå i IsaDoras ordinarie sortiment och finns i butik från och med denna vecka.

Eyebrow Pencil Waterproof 89 kr
Eyebrow Styler 89 kr

English:
IsaDora have updated their eyebrow range with two new products: Eyebrow Pencil Wateproof and Eyebrow Styler. The brow pencils are avaiable in three shades and you see swatches of them on the pictures. Eyebrow Styler is also available in three shades. 

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/ysl-anti-cernes-multi-action-concealer/