Annons
AnnonsNyhet: IsaDora Nail GlitterIsadora är flitiga och fortsätter att ge oss nya spännande produkter. Den senaste nyheten är Nail Glitter som finns i fem olika färger: 81 Purple princess, 82 Blue Magic (på bilden ovan), 84 Black glam, 83 Silver star och 80 White diamonds.

Glittret kommer i en burk med ett ganska stort lock, bara att öppna gjorde att det hamnade glitterkorn lite överallt – inte den smidigaste förpackningen med andra ord. Det är däremot jäkligt coolt på tassarna! Här har jag lagt det ovanpå nagellacket Papagayo Blue.

English:
IsaDora‘s latest product is their Nail Glitter – a loose glitter that you apply over your nail polish. It’s avaiable in five colors: 81 Purple princess, 82 Blue Magic, 84 Black glam, 83 Silver star and 80 White diamonds. It’s not the most clever packaging but it looks very cool on the nails!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/apolosophy/