Annons
AnnonsNYX Black Label LipstickTea in afternoon, Heiress, Hot Tamale

Black Label Lipstick från NYX är ett återfuktande läppstift som ger en halvglossig finish med mycket färg. Jag föredrar oftast matta läppstift, men om du vill ha en mjukare och mer återfuktande känsla på läpparna kan du spana in detta! Min mamma var inne i butiken när jag jobbade för ett tag sedan och hon köpte tre nyanser som du ser här. Kostar 125 kronor styck!

English:
Black Label Lipstick from NYX is a moisturizing lipstick with a quite glossy finish. I prefer matte lip products but if you want something softer you should check it out!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/eyephoria-byter-namn-till-eye-glow/