Annons
AnnonsNYX Blush ”Cinnamon”Rouget Cinnamon från NYX är en sån där nyans som många blir lite rädda för, den är orange och skarp. Faktum är att det är en väldigt användbar färg som passar bra som både rouge och ögonskugga, så vänd bort blicken från de rosa nyanserna en stund och kika lite närmare på Cinnamon en gång till.

Orange är superfint på personer med både mörk och ljus hy,  men se till att vara extra lätt på handen vid applicering om du är ljus så du inte blir knallorange. Jag brukar börja med att lägga på väldigt lite till en början för att sedan lägga på mer. Det är betydligt enklare att lägga till än ta bort. Här ser du ett exempel på hur fint Cinnamon är på kinderna! Som jag nämnde ovan är det dessutom en fin färg att ha på ögonlocken – om du gillar färg kan du lägga den på hela locket och tona in en mörkare färg på yttre delen av ögat och om du vill ha en lite snällare sminkning kan du applicera den sparsamt i globlinjen med en fluffig pensel.  Jag köpte mitt i NYX-butiken i Gallerian i Stockholm, men du hittar det även hos Nelly för 125 kronor.

English
The blush color Cinnamon by NYX is one of those shades that many people finds quite scary, it’s orange and bright. It actually is a very good color for both cheeks and eyelids, so let’s take a closer look at Cinnamon again and forget about all the pink blushes for a second.

Orange looks great on both fair and deep skin tones, here is a picture of me wearing the Cinnamon blush by NYX. Isn’t it gorgeous? As I mentioned earlier it looks nice on the eyelids as well. Apply it all over the eyelid and blend in a darker color if you want a colorful and dramatic look or apply it lightly in the crease using a fluffy brush for a more subtle look.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/l300-bioenergy/