Annons
AnnonsNYX CosmeticsJag har börjat jobba hos NYX! Butiken ligger i Gallerian i Stockholm, kom gärna dit och säg hej och titta på alla fina produkter om du har vägarna förbi någon dag. Har du någon favoritprodukt från NYX? Själv älskar jag deras Lip Creams.

English:
I’ve started working at the NYX store here in Stockholm! Yay, it’s so fun! What’s your all time favorite product from NYX? I love their lip creams.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-club/