Annons
AnnonsNYX Glam Shadow 09 Beauty BlogNYX Glam Shadow ”09 Beauty Blog”. Ögonskuggan är swatchad på bar hud utan primer.

Här har vi en av vårnyheterna från NYX – en ögonskugga som heter Beauty Blog. Bara namnet fick mig på fall, jag gillar ögonskuggor och jag är en beautybloggare så det kan ju inte bli bättre än så här! Beauty Blog har en brun bas med massor av finmalet guldskimmer. Den är rik på pigment och det är en sån där färg som man kan använda på många olika sätt. Fin över hela locket, i yttre vrån för att skapa djup eller längs fransraden som en eyeliner. Skimmerkornen har en tendens att hamna lite överallt vid applicering, men så länge man jobbar in produkten i en borste ordentligt borde det inte vara något större problem. Finns i butik nu och kostar 99 kronor.

English:
Here’s one of the new spring products from NYX – an eyeshadow called Beauty Blog. The name is so funny, I love eyeshadows and I am a beauty blogger, does it get any better than this? Haha. Beauty Blog is a brown, quite dark shade packed with fine golden shimmer. It’s highly pigmented and it’s one of those shades that you can wear in many different ways. On the entire eyelid, in the outer corners of the eyes or on your upper lashline as an eyeliner. The shimmer has a tendency to fall down underneath the eyes during application but if you work the product in to a brush there shouldn’t be any problem. In stores now!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/capri-blue/