Annons
AnnonsNYX HD Eyeshadow Base


nyx hddnyx hdJag är inte särskilt oljig i hyn och foundation sitter utan problem bra och länge på mig, men ögonskuggor lyckas alltid falla av eller vecka sig på mina ögonlock. En primer är alltså ett måste för att mitt sminkliv ska funka (oj vad dramatiskt det blev) och jag har läst en hel del recensioner som hyllar HD Eyeshadow Base från NYX. Jag har ju jobbat hos NYX en gång i tiden men inte ens då testade jag denna, vad dumt.

Nu har jag däremot fått prova den och den är precis så bra som alla säger! Bra applikator som är enkel att applicera, tunn formula som är lättarbetad och skuggorna sitter på plats tills jag tvättar av dem. Den påminner en hel del om Shadow Insurance från Too Faced, skillnaden är att den är lite tjockare. Jag vågar inte svara på hur pass bra den sitter på dig som har oljiga ögonlock då jag inte har det själv, men på mig är den suverän.

Kostar 120 kronor.

Vilken är din favoritprimer för ögonen? Har du testat denna?

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/90s-inspired-makeup/