Annons
AnnonsNYX High Voltage Lipstick (Swatches)


nyxHar du sett de senaste läppisarna från NYX? De har bland annat lanserat en ny variant av deras populära Butter Gloss som nu är mer pigmenterade, men de tänkte jag ta lite senare. Läppstiften du ser här heter High Voltage Lipstick och har en krämig och återfuktande formula med heltäckande färg. Kolla bara på mina swatches här nedan!

niTwisted, Burlesque

Kolla vad fina! Det finns hela 22 färger i serien och av mina swatches att döma ser du tydligt att de är rika på pigment och nästan glossiga i sin finish. Väldigt behagliga på läpparna men de kan behöva bättras på om du käkar eller dricker, precis som med de flesta andra läppstift. Prislappen ligger på 95 kronor styck och du hittar dem här.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tutorial-balinspirerad-makeup-i-lila/