Annons
AnnonsNYX The makeup artistCecilia sminkar en vårlook på sin modell


Daniel

Nu har jag kommit hem från Stockholm, det har varit en intensiv och grymt rolig dag! Det var många duktiga deltagare med i tävlingen och det kändes riktigt coolt att Toni Ko som är grundaren av NYX Cosmetics var där och besökte oss. Hon satt i juryn tillsammans med Daniel Paris och mig. Tack snälla NYX för att jag fick vara med!

English:
NYX cosmetics arranged a makeup contest in Stockholm today and it was so much fun! Toni Ko who are the founder of NYX Cosmetics were there and she was also a judge together with the swedish tv-personality and blogger Daniel Paris and me.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nyx-the-makeup-artist-contest/