Annons
AnnonsNYX Wonder Pencil


wonder pencilwonder pencillJag har använt Make Up Stores vaniljfärgade kajalpenna i det passande namnet Vanilla under flera år och älskat den, men nu har jag hittat en som är ännu bättre! Wonder Pencil från NYX är en produkt du kan använda till väldigt mycket tack vare den mjuka nyansen som drar lite åt rosa.

Jättefin under brynet som highlighter, i vattenlinjen för att öppna upp ögonen eller som primer för ögonskugga och läppstift. Jag gillar dessutom att den är mjuk och inte behöver gnuggas fram och tillbaka för att färgen ska fästa. Anledningen till att jag gillar den bättre är för att färgen känns mer naturlig, och den kostar bara hälften (70 kronor) om man jämför med Make Up Stores penna som kostar 140. Heja NYX!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/olive/